JULBORD 2024

JULBORD 2024


🎄 Upplev Julen på Masquetapas - Julbord 2024! 🎄


Välkommen till Masquetapas för en oförglömlig julbordsupplevelse med en touch av Spanien! I år har vi skapat två fantastiska alternativ för att göra din julmiddag extra speciell. Oavsett om du vill njuta av autentiska spanska smaker eller en lyxig blandning av svenska och spanska julklassiker, har vi något för alla. Observera att våra julbordsbufféer gäller för sällskap om minst 10 personer.


✨ Spansk julbordsbuffé - 349 kr per person ✨


Njut av en generös buffé fylld med spanska delikatesser som kommer att ta dina smaklökar på en resa till soliga Spanien. Vi serverar traditionella rätter som jamón ibérico, manchego, patatas bravas, gambas al ajillo och mycket mer. Perfekt för dig som älskar det spanska kökets alla smaker!


🌟 Lyx julbord spansk/svensk - 479 kr per person 🌟


För dig som vill ha det bästa av två världar! Vårt lyxiga julbord kombinerar de allra bästa smakerna från både Spanien och Sverige. Här hittar du allt från klassiska svenska julfavoriter som sill, köttbullar och julskinka, till spanska höjdpunkter som tapas, paella och chorizo. En sann smakupplevelse för alla sinnen!


💃 Gör kvällen ännu mer minnesvärd!


För företag och större sällskap erbjuder vi även specialpaket som inkluderar danslektioner, shower och underhållning med spansk dans. Skapa en oförglömlig kväll för ditt team eller dina vänner med rytmer och rörelser som får alla att känna sig som proffs på dansgolvet! Våra paket är utformade för att ge en komplett upplevelse med både mat och underhållning.


🔔 Boka ditt bord idag och säkra din plats vid årets mest smakfulla julbord! 🔔
På Masquetapas skapar vi den perfekta julstämningen med god mat, härlig atmosfär och spanska influenser. Ta med vänner, familj eller kollegor och fira julen på ett helt nytt sätt!

📞 Bokningar & Information: Ring oss på [telefonnummer] eller besök vår hemsida [webbadress].

Observera att våra julbordsbufféer är tillgängliga för sällskap om minst 10 personer.

Välkommen till Masquetapas - där julen smakar och dansar lite bättre! 🎅🌟